Over het platform

Welkom op Heuvelrugdoetmeer.nl. Een platform waar buren, wijkgenoten en mensen uit verschillende dorpen op de Heuvelrug elkaar weten te vinden. Hier kun u ontdekken wat er speelt in de gemeente, meedoen of zelfs mensen vinden die willen aansluiten bij uw eigen duurzame initiatief. Ook kunt u hier binnenkort meedenken over plannen, bijvoorbeeld over klimaat en water in de wijk.
 

Zo werkt het

Per project ziet u of u mee kunt doen en hoe u kunt reageren. Het platform biedt daarvoor verschillende mogelijkheden zoals stemmen, liken, reageren op een forum of via een reactieformulier en punten markeren op een kaart. Per project zoeken we de bij de vraag best passende vorm.

Over sommige plannen kunt u alleen meepraten als u een account hebt aangemaakt. Met een account kunt u gemakkelijk alle plannen volgen en bericht krijgen als er een participatietraject in de buurt start. Per project ziet u of dat nodig is en hoe u een account aanmaakt.
 

Huisregels

Alle reacties op dit platform zijn welkom. Wel vragen we u om u aan onderstaande huisregels te houden, zodat het voor iedereen een prettige omgeving blijft: 

  • Gebruik geen scheldwoorden. Behandel elkaar en elkaars reactie respectvol. 
  • Bedreiging, oproepen tot geweld, discriminatie, belediging, seksisme, schelden of strafbaar gedrag zijn niet toegestaan.
  • Blijf ‘on-topic’. Dat betekent dat uw reactie iets te maken heeft met het onderwerp waarop u reageert. 
  • Respecteer de privacy van anderen en uzelf. Plaats geen persoonlijke informatie zoals telefoonnummers, foto’s of mailadressen.
  • Het inzetten van reacties voor commerciële doeleinden (reclame maken voor producten en diensten, spam, etc.) is niet toegestaan. 

De gemeente behoudt zich het recht om de reacties te verwijderen.

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen